Nieuws

Vaarseizoen 2023
Het vaarseizoen van 2023 is inmiddels voorbij, in 2024 zal Het Hendrikje weer volop varen in de IJsseldelta.

24-11-2020
Na een raar 2020 zijn we weer druk bezig voor nieuwe arrangementen, zodat we u weer leuke vaartochten in 2021 kunnen bieden.
Dus wilt u over onze ontwikkelingen op de hoogte gehouden worden, like ons dan op Facebook en/of volg ons via Google. Zo gauw er iets nieuws is, vermelden wij dit via deze kanalen.


29-06-2020
Gisteren mochten we eindelijk weer met zelfs 2 groepen op een dag varen en zijn beide keren het Reevediep ingedoken. Bij de eerste tocht was er zelf ook nog ruimte om het Koeluchtergat in te gaan. Ook een keer meevaren? Kijk dan op deze site voor de verschillende mogelijkheden.

En niet vergeten; van de week starten we met de rondvaarten langs ons schitterend stadsfront.

04-06-2020
In februari verbaasden we ons er nog over, dat we zo vroeg konden varen en toen kwam met het seizoensbegin de Corona en was er geen voorseizoen meer.  Gelukkig hadden we allemaal lieve gasten en zijn de geplande vaarten naar een later datum verplaatst. 

Maar goed, nu mogen wij ook weer en hebben er zin in. We zijn nog even snel bij Kaandorp in Elburg eruit geweest voor, zoals dat heet “knippen en scheren”, zodat het schip er weer spik en span uitziet.

Volgende week kunnen we dan weer varen en ja ook wij zullen nieuwe richtlijnen aan boord handhaven, zodat Corona zo min mogelijk de kans krijgt. 


18-02-2020
Het is niet te geloven, maar door de zachte winter hebben we vandaag al gevaren. We mochten een groep van RWS voor bezichtiging naar het IJsseloog brengen.


Klaar voor Kerst in oud Kampen https://www.kerstinoudkampen.nl


10-10-2019
De nieuwe groepsarrangementen staan op de site, nu ook met een vaartocht door het Reevediep.


Het Reevediep is open, dus varen ook wij door dit prachtig nieuwe gebied en wordt er al volop gebruik gemaakt van het nieuwe Rondje Kampen. Wat een verrijking voor ons geweldige waterlandschap.


De nieuwe Scheeresluis richting het Reevediep


We zijn alweer druk aan het varen en jammer genoeg hebben we een kapotte uitlaat, maar er wordt druk aan gewerkt, zodat het schip vrijdag weer inzetbaar is. Gelukkig kan Gerrit dit soort dingen zelf goed oplossen.


Het Hendrikje is volop aan het varen en wat fijn voor onze gasten dat het weer nu beter wordt.


Vandaag hebben we de datum vastgelegd voor de schoonmaakactie op Keteleiland deze maand. Leuk dat we ook dit jaar weer dit prachtige initiatief mogen steunen. Kijk voor meer informatie naar het filmpje van vorig jaar van RTV IJsselmond. https://youtu.be/iu7Qx7tE03s

13 maart 2019


Het Hendrikje ligt er van de winter weer mooi beschut bij.

Februari 2019


Kinderfeestje

Vandaag voor het eerst een offerte voor een kinderfeestje verstuurd. Aan boord is er dan een patatje met bittergarnituur, er wordt een stukje gevaren en afhankelijk hoe lang men wil varen is nog een ontdekkingstocht op Keteleiland mogelijk. Wilt u hierover meer informatie dan horen wij dat graag.

21 januar 2019


Winter in Kampen

Ook al ligt het Hendrikje ‘s winters stil, het is prachtig mooi op en bij het water rondom Kampen.

20 januar 2019


Onderweg

Wanner je ook met het Hendrikje vaart, je komt altijd weer leuke dingen op het water tegen.

7 januari 2019


Een nieuw jaar voor het Hendrikje

De eerste reserveringen voor 2019 staan alweer en we zijn druk bezig om leuke nieuwe groepsarrangementen samen te stellen.
Binnenkort meer op de site.
3 januari 2019

Klar voor Kerst in oud Kampen