Groepsarrangementen

Net als alle andere schepen, konden ook wij in de eerste 3 maanden van de coronatijd niet varen. Maar nu mogen de trossen weer los en we hebben er zin in.

Omdat ook wij aan de 1,5 m gebonden zijn, het voor iedereen nog even wennen is en wij op dit moment ook nog niet met ons maximale aantal gasten mogen varen, hebben we voor groepen nieuwe, eerst maar kortere, arrangementen samengesteld, zodat u toch even eropuit kunt. De arrangementen voor deze zomer zijn voor op groepsgroten van 10 tot 20 personen. Bent u met minder personen, kijk dan naar ons zomerprogramma voor individuelen op @Arrangementen-voor-individuele-vaargasten. Misschien kunt u hier een keer meevaren. Bent u met meer dan 20 personen, neem dan alsnog contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we een passend programma voor u samen kunnen stellen.

Vaartocht langs het schitterende stadsfront van Kampen, duur 1,5 uur
Wilt u de Highlights van Kampen ontdekken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We maken met u een vaartocht van 1,5 uur langs het schitterende stadsfront van Kampen, waarbij u de prachtige gebouwen vanaf het water kunt bekijken. Tijdens de vaartocht staat er één kopje koffie of thee met een heerlijke vlaai voor u klaar.

Arrangementsprijs

€ 19,50 p.p.

Groepsgrootte

Minimaal 10 en maximaal 20 personen

Vaartijd

1,5 uur; tijd mag u zelf aangeven

Catering aan boord

1 x Koffie/thee met heerlijke vlaai

2e bijgeschonken kopje € 1,00 extra

Lunchvaart
Wilt u tijdens de lunchtijd varen? Dan kunt u i.p.v. koffie met vlaai voor goed belegde broodjes met; rauwkost / ham / kaas en brie kiezen of u neemt een heerlijke sandwichlunch.
Beide lunches zijn incl. melk, karnemelk en jus d’orange.

Optie 1

2 Belegde broodjes p.p.

Incl. melk/karnemelk/jus d’orange

Arrangement

€ 25,00 p.p.

Optie 2

Sandwichlunch

Incl. melk/karnemelk/jus d’orange

Arrangement

€ 31,75 p.p.

De sandwichlunch bestaat uit:

Aantal

4 p.p.

Gezond

Sla, komkommer, plakjes ei en een pittige kaas

Beenham

Sla, roomkaas, lente-ui en beenham

Paté

Sla, Chutney, en paté 

Brie

Sla, walnoten, honig en brie

Consumpties

Melk, karnemelk en jus d’orange

Kampen te water en te land
In samenwerking met Kampen and Beyond verzorgen wij voor u een ochtend- of middagprogramma in Kampen. U kunt zelf kiezen of u eerst wilt varen of met de stadswandelingen wilt beginnen. Ontdek de boeiende cultuurhistorie van de Hanzestad Kampen, zij leiden u graag rond!

Tijdens de wandeling ziet u hoe de stad zich in de loop der tijd iedere keer weer opnieuw heeft uitgevonden. Thema’s als de Hanze, water, kerkenbouw, sigarenindustrie, onderwijsstad en het toerisme vormen de rode draad. U ziet daarbij zowel de hoogtepunten als de, ook voor vele Kampenaren, verborgen hoekjes en hofjes van de stad. Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit of een van zijn collega’s neemt u mee op ontdekkingstocht. De wandeling is ook geschikt voor minder valide personen en duurt net als uw vaartocht ongeveer 1,5 uur.

Arrangementsprijs

€ 26,50 p.p.

Groepsgrootte

Minimaal 10 en maximaal 20 personen

Vaartijd

1,5 uur; tijd mag u zelf aangeven

Stadswandeling

1,5 uur; voor of na de vaartocht

Catering aan boord

1 x Koffie/thee met heerlijke vlaai

2e bijgeschonken kopje € 1,00 extra

Lunchvaart
Wilt u tijdens de lunchtijd varen? Dan kunt u i.p.v. koffie met vlaai voor belegde broodjes met; rauwkost / ham / kaas en brie kiezen of u neemt een heerlijke sandwichlunch.
Beide lunches zijn incl. melk, karnemelk en jus d’orange.

Optie 1

2 Belegde broodjes p.p.

Incl. melk/karnemelk/jus d’orange

Arrangement

€ 32,00 p.p.

Optie 2

Sandwichlunch

Incl. melk/karnemelk/jus d’orange

Arrangement

€ 38,75 p.p.

Buffetvaart
Kiest u voor een middagprogramma en wenst u deze af te sluiten met een buffet. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. We laten het buffet graag naar afloop bij de Taverne op de Koggewerf voor u bezorgen. Het kopje koffie/thee en de vlaai wordt u dan natuurlijk ook aan boord aangeboden!

Buffet na vaartocht

Zie download bestand onderaan

Arrangement

€ 49,45 p.p.

Middag vaartocht langs het oude land
Een bezoek aan zuivelboerderij ERF-1 op het Kampereiland gaat gepaard met een vaartocht door het Ganzendiep. U vaart dan tussen de Mastenboekerpolder en Kamper Eiland door nadat u de Ganzensluis gepasseerd hebt.  met het Hendrikje erheen brengen en terwijl u een rondleiding over de boerderij krijgt of een workshop karnemelk en boter maken volgt, wacht het schip op u.

Het erf waarop deze boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aaneen groeiden op de grens van zoet en zout. Het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar hun naam ERF-1.  U ontdekt ERF-1 en hoort het verhaal achter deze biologische melkveehouderij met eigen verwerking van melk. Een rondleiding over het Erf met natuurlijk een kaasproeverij en een kopje koffie of thee! Deze rondleiding is geschikt voor alle leeftijden.

Arrangement

€ 53,00 p.p.

Groepsgrootte

Minimaal 10 en max 20 personen

Vaartijd naar Erf 1

13.00 uur tot 14.30 uur

Rondleiding bij Erf 1

14.30 uur tot 16.00 uur

Terugvaart Kampen

16.00 uur tot 17.30 uur

Catering aan boord

2 Belegde broodjes p.p.

Incl. melk/karnemelk/jus d’orange

Optioneel bij te boeken

Buffet na afloop

Reevediep

Het Reevediep, is een nieuwe waterverbinding tussen de IJssel en het Drontermeer. Deze hoogwatergeul is er om in extreme omstandigheden hoogwater van de IJssel af te kunnen voeren via het Drontermeer en het Vossemeer, naar het IJsselmeer. Met de komst van het Reevediep is een groot deel van de omgeving ten zuiden van Kampen veranderd.
http://www.ruimtevoorderivierijsseldelta.nl/nl/reevediep/

Als u met ons 3 uur vaart, gaan we stroomopwaarts om bij de Scheeresluis het Reevediep in te gaan. U zult dan tot het Drontermeer varen, draaien en de terugweg naar Kampen aangaan. Bij 4 uur kunt u het Rondje Kampen varen, via het Ketelmeer, Vossemeer en Drontermeer waar u het Reevediep dan ingaat. Via de Scheeresluis komt u dan weer op de IJssel, waar u stroomopwaarts tot Kampen zult varen. Voor de route kunt u de volgende link gebruiken.

Wilt u dit rondje met uw groep varen, neem dan voor de mogelijkheden contact met ons op!

 

 

De gehele arrangementen, inclusief beschrijving van de catering, kunt u ook  via onderstaande link downloaden.