Groepsarrangementen 2020

Net als alle andere schepen, konden ook wij in de eerste 3 maanden van de coronatijd niet varen. Maar nu mogen de trossen weer los en we hebben er zin in.

Omdat ook wij aan de 1,5 m gebonden zijn, het voor iedereen nog even wennen is en wij op dit moment ook nog niet met ons maximale aantal gasten mogen varen, hebben we voor groepen nieuwe, eerst maar kortere, arrangementen samengesteld, zodat u toch even eropuit kunt. De arrangementen voor deze zomer zijn voor op groepsgroten van 10 tot 20 personen. Bent u met minder personen, kijk dan naar ons zomerprogramma voor individuelen op @Arrangementen-voor-individuele-vaargasten. Misschien kunt u hier een keer meevaren. Bent u met meer dan 20 personen, neem dan alsnog contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we een passend programma voor u samen kunnen stellen.

Vaartocht langs het schitterende stadsfront van Kampen van 1,5 uur

Wilt u de Highlights van Kampen ontdekken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. We maken met u een vaartocht van 1,5 uur langs het schitterende stadsfront van Kampen, waarbij u de prachtige gebouwen vanaf het water kunt bekijken. Tijdens de vaartocht staat er één kopje koffie of thee met een heerlijke vlaai voor u klaar.

Arrangementsprijs

€ 19,50 p.p.

Groepsgrootte

10 – 20 personen

Vaartijd

1,5 uur; tijd mag u zelf aangeven

Catering aan boord

1 x Koffie/thee met heerlijke vlaai

2e bijgeschonken kopje € 1,00 extra

Lunch tijdens deze vaart

Wilt u tijdens de lunchtijd varen? Dan kunt u i.p.v. koffie met vlaai voor goed belegde broodjes met; rauwkost / ham / kaas en brie kiezen of u neemt een heerlijke sandwichlunch.
Beide lunches zijn incl. melk, karnemelk en jus d’orange.

Optie 12 Belegde broodjes p.p.
Arrangement€ 25,00 p.p.
Optie 2Sandwichlunch
Arrangement€ 31,75 p.p.

De sandwichlunch bestaat uit:

Aantal4 p.p.
GezondSla, komkommer, plakjes ei en een pittige kaas
BeenhamSla, roomkaas, lente-ui en beenham
PatéSla, Chutney, en paté 
BrieSla, walnoten, honig en brie
ConsumptiesMelk, karnemelk en
jus d’orange

Kampen te water en te land

In samenwerking met Kampen and Beyond verzorgen wij voor u een ochtend- of middagprogramma in Kampen. U kunt zelf kiezen of u eerst wilt varen of met de stadswandelingen wilt beginnen. Ontdek de boeiende cultuurhistorie van de Hanzestad Kampen, zij leiden u graag rond!

Tijdens de wandeling ziet u hoe de stad zich in de loop der tijd iedere keer weer opnieuw heeft uitgevonden. Thema’s als de Hanze, water, kerkenbouw, sigarenindustrie, onderwijsstad en het toerisme vormen de rode draad. U ziet daarbij zowel de hoogtepunten als de, ook voor vele Kampenaren, verborgen hoekjes en hofjes van de stad. Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit of een van zijn collega’s neemt u mee op ontdekkingstocht. De wandeling is ook geschikt voor minder valide personen en duurt net als uw vaartocht ongeveer 1,5 uur.

Arrangementsprijs€ 26,50 p.p.
Groepsgrootte10 – 20 personen
Vaartijd1,5 uur
Tijd mag u zelf aangeven
Stadswandeling1,5 uur
Voor of na de vaartocht
Catering a/b1 x Koffie/thee met vlaai
2e kopje € 1,00 extra

Lunch tijdens deze vaart

Wilt u tijdens de lunchtijd varen? Dan kunt u i.p.v. koffie met vlaai voor belegde broodjes met; rauwkost / ham / kaas en brie kiezen of u neemt een heerlijke sandwichlunch.
Beide lunches zijn incl. melk, karnemelk en jus d’orange.

Optie 1 met 2 belegde broodjes p.p.€ 32,00 p.p.
Optie 2 met Sandwichlunch€ 38,75 p.p.

Buffetvaart

Kiest u voor een middagprogramma en wenst u deze af te sluiten met een buffet. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. We laten het buffet graag naar afloop bij de Taverne op de Koggewerf voor u bezorgen. Het kopje koffie/thee en de vlaai wordt u dan natuurlijk ook aan boord aangeboden!

Buffet na vaartochtZie download bestand onderaan
Arrangement€ 49,45 p.p.

Vaartocht naar Schokkerhaven door het natuurgebied in het Ketelmeer

Bij deze vaartocht varen we met u onze prachtige IJssel stroomafwaarts en op de hoogte van Ketelhaven duiken wij het IJsseloog in. Tussen de 2 eilanden waant u zich in een rustige oase. Op het einde ziet u dan al Schokkerhaven liggen. We zullen in de haven afmeren, zodat u bij Pier 16 van een heerlijke lunch kunt genieten. Pier 16 is een stoer restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer. Na de lunch varen wij met u door het natuurgebied het Kattegat. Hier vaart u langs vele eilanden met talloze bloeiende waterplanten en overal watervogels alvorens u zich in Kampen weer ontscheept.

Dit arrangement is alleen te boeken van woensdag t/m zondag i.v.m. de openingstijden van Pier 16.

Arrangement€ 46,00 p.p.
GroepsgrootteMinimaal 10 en maximaal 20 personen
Vaartijd naar Pier 1611.00 uur tot 12.30 uur
Lunch bij Pier 1612.30 uur tot 13.30 uur
Terugvaart naar Kampen13.30 uur tot 15.00 uur
Catering aan boord1 x Koffie/thee met een plakje cake

Uw lunch bij Pier 16 bestaat uit:
Vruchtensapjes van SlandsBeste naar wens
Melk, karnemelk en koffie naar wens
Buffet met verschillende belegde broodjes (2 pp)
Belegen kaas, ham, filet american, gezond, tonijnsalade
Vers handfruit

Middag vaartocht langs het oude land

Een bezoek aan zuivelboerderij ERF-1 op het Kampereiland gaat gepaard met een vaartocht door het Ganzendiep. U vaart dan tussen de Mastenboekerpolder en Kamper Eiland door nadat u de Ganzensluis gepasseerd hebt.  met het Hendrikje erheen brengen en terwijl u een rondleiding over de boerderij krijgt of een workshop karnemelk en boter maken volgt, wacht het schip op u.

Het erf waarop deze boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aaneen groeiden op de grens van zoet en zout. Het éérste en oudste erf van Kampereiland, vandaar hun naam ERF-1.  U ontdekt ERF-1 en hoort het verhaal achter deze biologische melkveehouderij met eigen verwerking van melk. Een rondleiding over het Erf met natuurlijk een kaasproeverij en een kopje koffie of thee! Deze rondleiding is geschikt voor alle leeftijden.

Deze vaartocht is niet op zondag mogelijk i.v.m. de openingstijden van ERF-1.

Arrangement€ 53,00 p.p.
Groepsgrootte10 – 20 personen
Vaartijd naar Erf 113.00 uur tot 14.30 uur
Rondleiding bij Erf 114.30 uur tot 16.00 uur
Terugvaart Kampen16.00 uur tot 17.30 uur
Catering aan boord2 Belegde broodjes p.p.
Incl. melk/karnemelk/jus d’orange
Optioneel bij te boekenBuffet na afloop?
Neem hiervoor contact met ons op

Reevediep

Het Reevediep, is een nieuwe waterverbinding tussen de IJssel en het Drontermeer. Deze hoogwatergeul is er om in extreme omstandigheden hoogwater van de IJssel af te kunnen voeren via het Drontermeer en het Vossemeer, naar het IJsselmeer. Met de komst van het Reevediep is een groot deel van de omgeving ten zuiden van Kampen veranderd.
http://www.ruimtevoorderivierijsseldelta.nl/nl/reevediep/

Als u met ons 3 uur vaart, gaan we stroomopwaarts om bij de Scheeresluis het Reevediep in te gaan. U zult dan tot het Drontermeer varen, draaien en de terugweg naar Kampen aangaan. Bij 4 uur kunt u het Rondje Kampen varen, via het Ketelmeer, Vossemeer en Drontermeer waar u het Reevediep dan ingaat. Via de Scheeresluis komt u dan weer op de IJssel, waar u stroomopwaarts tot Kampen zult varen. Voor de route kunt u de volgende link gebruiken.

Wilt u dit rondje met uw groep varen, neem dan voor de mogelijkheden contact met ons op!

De gehele arrangementen, inclusief beschrijving van de catering, kunt u ook  via onderstaande link downloaden.