Vaartochten voor individuele gasten

In 2020 hebben wij voor het eerst rondvaarten van 1 uur voor individuele gasten aangeboden. Dit werdt zo goed aangenomen, dat we dit in 2021 ook weer zullen doen. We maken dan met u een vaartocht langs het schitterende stadsfront van Kampen, waarbij uw schipper Jan graag over de stad vertelt.
De vaartochten zijn in juli en augustus iedere dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 14.30 uur bij minimaal 5 deelnemers.
De vervoersprijs bedraagt € 10,00 p.p.

Dit jaar nieuw Ganzendiep en Reevediep!
Verder varen we dit jaar ook voor het eerst in juli en augustus op de woensdagen het Ganzendiep of het Reevediep in, zodat u als individueel ook van deze prachtige gebieden kunt genieten.
Vertrek is 14.00 uur en u bent om 16.00 terug aan de steiger.
De trossen gaan bij minimaal 10 deelnemers los.
I
n de oneven weken zullen we het Ganzendiep op gaan en de even weken het Reevediep. De prijs bedraagt dan € 20,00 p.p. inclusief één kopje koffie/thee en een kleine vulkoek.

Bezoekt u onze mooie Hanzestad Kampen vergeet dan niet, dat u ook gezellig kunt winkelen, heerlijk kunt lunchen/dineren of een van onze prachtige musea kunt bezoeken.

Voor een dagje uit in Kampen, kunt u bijvoorbeeld eerst een stadswandeling met @Kampenandbeyond maken, dan gaat u lunchen bij @de4 aan de IJsselkade en aansluitend maakt u met ons een vaartocht over de IJssel.
Neemt u gerust contact met ons op!

Wilt u over onze ontwikkelingen op de hoogte gehouden worden, like ons dan op Facebook en/of volg ons via Google. Zo gauw er iets nieuws is, vermelden wij dit via deze kanalen.