Vaartochten voor individuele gasten

In 2020 hebben wij voor het eerst rondvaarten van 1 uur voor individuele gasten aangeboden. Dit werdt zo goed aangenomen, dat we dit in 2021 ook weer zullen doen. We maken dan met u een vaartocht langs het schitterende stadsfront van Kampen, waarbij uw schipper Jan graag over de stad vertelt.

De vaartochten zijn in juli en augustus iedere dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 14.30 uur bij minimaal 5 deelnemers.
De vervoersprijs bedraagt € 10,00 p.p.

Verder zullen we van de winter nog een nieuwe vaartocht naar het Reevediep samenstellen, zodat u als individueel ook dit prachtige nieuwe gebied op het water kunt ontdekken.

Bezoekt u onze mooie Hanzestad Kampen vergeet dan niet, dat u ook gezellig kunt winkelen, heerlijk kunt lunchen/dineren of een van onze prachtige musea kunt bezoeken.

Voor een dagje uit in Kampen, kunt u bijvoorbeeld eerst een stadswandeling met @Kampenandbeyond maken, dan gaat u lunchen bij @de4 aan de IJsselkade en aansluitend maakt u met ons een vaartocht over de IJssel.
Neemt u gerust contact met ons op!

Wilt u over onze ontwikkelingen op de hoogte gehouden worden, like ons dan op Facebook en/of volg ons via Google. Zo gauw er iets nieuws is, vermelden wij dit via deze kanalen.